Emilia & Cristi Macovei
12/08/2017

Profesionist, serios, cu mult bun simt. Pe durata nuntii mele, s-a facut remarcat si a fost acolo in momentele potrivite.
Complimente pentru flexibilitatea echipei si interesul pentru calitatea muncii.
Il recomand cu caldura. Succes Gabi !

Claudia & Ciprian Frigioiu
Claudia & Ciprian Frigioiu
10/10/2017

Gabi este un adevărat profesionist, a fost mereu alături de noi chiar înainte de momentul nunții, având un răspuns sau sfat pentru toate întrebările, nelămuririle sau temerile noastre. Pe durata ședințelor foto a reușit să ne facă să ne simțim în largul nostru și rezultatele s-au văzut în produsul final. Ne tot uităm la fotografii și ne minunam de naturalețea, unicitatea și calitatea fotografiilor. Suntem foarte încântați de serviciile oferite de Gabi și echipa lui și îl vom recomanda cu căldură de fiecare dată. Mulțumim ca ați fost alături de noi, Gabi & team! 🙂

Adelina & Razvan
22/12/2017

Ce il definește?! Profesionalismul, dăruirea și plăcerea de a face ca totul sa fie perfect! Multumim pentru intelegere, multumim pentru ca cel mai frumos eveniment din viața noastră a fost așternut în cele mai frumoase fotografii!

Roxana & Daniel Croitoru
08/01/2018

MARE om MARE caracter!!!
Iti multumim Gabi pentru ideile nonconformiste, si pentru pasiunea de care dai dovada! Un fotograf excelent, il recomandam tuturor celor care vor din fotografii sa aiba amintiri pentru o viata!!

Iuliana & George Susanu
15/02/2018

Este incredibil cum surprinzi emotiile intr-o simpla fotografie!!! Ai fost extrem de implicat, ne-ai facut sa ne simtim in largul nostru, sa ne minunam, sa radem... Esti genial! Iti multumim pentru superbele amintiri!!!

Ramona & Marian Stoichitoiu
25/04/2018

Super profesionist, atent la detalii, super idei! Recomandam cu mare drag!

Alin & Liliana Lungu
25/02/2019

Mulțumim in primul rând pentru implicarea și profesionalismul de care ai dat dovada, mulțumim pt înțelegere și pentru momentele in care ne ai făcut sa ne simțim cu adevărat speciali, mulțumim pentru efortul depus și pentru minunatele amintiri ❤️

Flori & Catalin Munteanu
25/03/2019

Gabriel a fost un fotograf perfect pt evenimentul nostru si sigur il vom alege si pt viitoare evenimente. Este o persoana foarte prietenoasa si amabila, un fotograf creativ si profesionist. Recomandam cu caldura!

Ana-Maria & Daniel Chiriac
24/04/2019

Intr-o lume plina de "fotografi", Gabriel se diferențiază prin simplul fapt că este un artist
Daca iubiți pozele altfel, lumina cât mai naturala și emoția surprinsă pe hârtie, vă îndemn să colaborați cu el pentru că nu veți fi dezamăgiți!
Best in town